Pernille Kim Vørs

Forfatter i skønlitteratur

 

 

Har du spørgsmål eller har du bare lyst til at fortælle mig om den læseoplevelse du havde, da du læste en af mine bøger, så er du mere end velkommen til at skrive til mig.

Du kan vælge at skrive i min gæstebog ved at udfylde formularen nedenfor eller sende en mail til mig.   

Mange skrive hilsner Pernille heart

 

Mail: forfatter@pernille-voers.dkSkriv en kommentar

* = KrævesTidligere kommentarer

Jette 08-05-2019 17:47

Hej Pernille Super læsning, du har en speciel evne til det erotiske det er helt sikkert, skal læse de andre bøger så snart jeg får tid / råd!

Besøg hjemmeside Send email


Lene 26-02-2017 12:53

Hej Pernille Har købt og læst alle dine 3 bøg. HELT FANTASTISK. Har mig til den nye du lige har skrevet Advokatens drømmefanger. Men har kørt den ender dårligt. Så derfor køber jeg den ikke. snøft.venligst Lene


Patrycja 17-11-2016 19:01

Hej Pernille. 1000 tak for den fantastiske læse oplevelse. Jeg slugte alle tre bøger på en uge, jeg kunne simpelthen ikke slippe dem. Jeg ser frem til at læse flere af dine bøger.

Send email


Line 03-07-2016 20:07

Har lige læst dine bøger og stor ros, har simpelt hen slugt dem.. Det er nogle fantastiske bøger, man på ingen måde kan slippe igen når man først er gået igang. Efter min mening nogle af de bedste bøger i kategorien. Håber vi alle kommer til at hører mere fra dig.

Send email


Anja s. 15-06-2016 12:49

Dine bøger er helt fantastiske. Håber og krydser finger for numner 4.. Den fangede mig så meget at det kun tog 3 dage at læse allesammen..

Send email


Anja 09-05-2016 10:27

Nu har jeg læst en del af disse bøger, og det her er altså den bedste serie indtil videre. Jeg kan jo slet ikke slippe den igen. Det er intet mindre end et mesterværk du her har fået lavet. men hvor er det frygtelig trist at den nu er slut. KOM MED FLERE, DEN KAN GODT TÅLE EN BOG 4 OG 5....PLEASE!!!!!!

Send email


Helle Nielsen 15-03-2016 21:59

Skrevet af Helle Nielsen den mandag 15 feb. 2016 Har læst både 1 og 2 eren om Cat og Ian, glæder mig rigtig meget til 3 eren, er spændt på hvordan det ender og at det ikke varer for lang tid før den udkommer, god skrive lyst venligst Helle Nielsen


lene 23-11-2015 10:29

Hej Pernille, Sikken en god bog du har skrevet :-) Kan ikke vente til bog 3 :-)) Du skriver her på din hjemmeside, at den kommer i slut 2015, har du en dato? Hilsen Lene

Send email


Pia N 15-11-2015 19:04

Hej Pernille :-) Modtog din anden bog, Magtens Pris, med posten i fredags, og som din første bog, spillet om sirenen, har jeg ikke kunne slippe den! Så jeg har hele weekenden været ramt ad ID-symptomer, og er lige blevet færdig! Og WAU!!!! Sikke en historie, og sikke en slutning!! Kan slet ikke vente til din sidste bog udkommer! :-) Du er en fantastisk dygtig forfatter! :-)


Winnie Jæger 29-08-2015 06:41

Hej Pernille Rigtig flot hjemmeside du har fået stablet på benene her. Glæder mig til bog nr. 2 kommer, så jeg kan læse meget mere af det gode. Masser af god vind til dig. Mvh Winnie Jæger

Send emailHilsner fra læsere på min tidligere hjemmeside.

Skrevet af Susanne den fredag 01 aug. 2014

Det er en flot og overskuelig opbygning din hjemme side har. Glæder mig til at studere den, når den er færdig

---------------------------

Skrevet af Rikke Andrup Jensen den søndag 10 aug. 2014

Kære Pernille.

Fin hjemmeside du har fået lavet. Det er super vigtig at alle dine læsere kan lære dig bedre at kende, og på sigt er jeg sikker på, at siden kommer til at indeholde en masse gode anmeldelser af dine fantastiske bøger.
Jeg takker i hvert faldt ydmygt for, at du har smittet mig med ID-syndromet.
Al held og lykke med dit forfatterskab, og husk sigt...efter månen og rammer du ikke, så er du sikker på at lande blandt stjernerne.

De kærligst hilsner
Rikke Andrup
--------------------------------

Skrevet af Sabrina Glud den mandag 18 aug. 2014

Hei

Din bog virker faktisk ret spændende, den første erotiske, som jeg rent faktisk har lyst til at læse :)
Held og lykke med skriverriet!

Hilsen Sabrina
http://sabrinasblog.dk

-------------------------------------

Skrevet af Gitte den torsdag 21 aug. 2014

En fantastisk bog du har skrevet, læste den på 2 dage 
glæder mig allerede til næste bog. Ved du hvornår den
udkommer ?
Hilsen Gitte

---------------------------------------------

21 aug. 2014

Der er rigtig mange der har spurgt mig om den næste bog i Dominic Trilogien . 
Jeg havde ikke særlig travlt med at blive færdig med den, da jeg ikke regnede med så positiv respons, men jeg tog fejl :-)
Jeg knokler for at blive færdig med den, og jeg håber (Bid mærke i at jeg bruger ordet håber) at bog nr. 2 udkommer om 4-6 mdr. 
Tusinde tak til alle rundt om i lille Danmark der støtter mig ved at købe bogen men også med alle jeres hilsner/ros der kun kan inspirere mig i at fortsætte skriveriet.

-------------------------------------------

Skrevet af Ida L. Stenshøj den torsdag 28 aug. 2014

Jeg har lige købt en ny bog i dag.. Og hvilken dårlig beslutning det var..

Ærligt talt Pernille, hvad tænker du på?

Jeg har jo lektier, der skal læses, hvilket nu er helt umuligt, fordi din bog er så fantastisk, at man ikke kan lægge den fra sig!!
(Og jeg har på fornemmelsen, at det kun bliver værre, eftersom jeg kun er kommet til kapitel 4 og allerede er helt opslugt!)

Hold da op hvor er du sej til at skrive!! ;-)

---------------------------------------------

Skrevet af Kirsten Larsen den fredag 12 sep. 2014

Kære Pernille 
Nu har jeg læst bogen, har brugt ferien i Tyrkiet, på at smitte de andre med ID syndromet. Selv den tyrkiske tjener (mand) spurte hvad jeg læste, vidste ikke lige om jeg skulle lyve her, men sagde det vil du ikke vide.
Jo det ville han, så havde han selv bedt om det krigerne tog over ha ha 
Svar fra ham I LIKE

-----------------------------------------

Skrevet af Mette Vangsaae den søndag 14 sep. 2014

Hej Pernille 
En fantastisk bog

Skrevet af Mette Vangsaae den søndag 14 sep. 2014

Hov hvor blev resten af kommentaren af... Prøver lige igen. Du kan absolut godt være pissestolt... Er absolut ramt af ID syndromet

------------------------------------------------

Skrevet af Dorte Hansen den lørdag 04 okt. 2014

Hej Pernille. Ved et tilfælde faldt jeg over din bog"spillet om sirenen" på nettet. Jeg har læst både fifty shades, crossfire triologien, breathless og andre triologier. Denne bog lever fuldt op til de kendte og glæder mig meget til at følge Ian og Catharina i de næste bøger. Det eneste minus er atjeg er nød til at vente.........

-----------------------------------------

Skrevet af Winnie Refnov den søndag 14 dec. 2014

Tak for en helt igennem fantastisk bog. Jeg har lige afsluttet bogen og sider nu med et kæmpe tomrum inden i. Det er utroligt hvad en kærligheds historie kan gøre ved en, selvom man har mand og børn. Jeg er lykkelig for at se på FB at du er ved at afslutte anden bog, så nu er der bare at vente på udgivelsen, som tomrummet efter første bog kan blive udfyldt. Igen tak for en helt igennem fantastisk læseoplevelse om Ian og Catharina.

--------------------------------------

Skrevet af Anja simonsen den torsdag 25 dec. 2014

Fantastisk bog!!!! Håber snarest på bog nr. 2.

-------------------------------------

Skrevet af Gitte den søndag 22 feb. 2015

Hej Pernille
Er der noget nyt om hvornår bog nr 2 udkommer ??

----------------------------------------

Skrevet af Pernille Vørs den søndag 22 feb. 2015

Jeg har lige fået den tilbage fra betalæsning, så de næste 14 dage efter jobbet skal jeg sidde foran computeren og rette lidt ind på Cat og Ian. Derefter skal den afsted til rettelse igen, og måske også en tredje gang hvis der er brug for det. Der var en del fejl i den første som skulle have været rettet inden den blev udgivet, så denne gang skal det bare gøres rigtigt. Jeg er pavestolt over at I er så mange der sidder og venter. Og jeg takker for al jeres opbakning. 
Mange knus Pernille.

-----------------------------------------------

Skrevet af Luise wallin den tirsdag 19 maj 2015

Hej Pernille 
Det er en fantastisk bog du har skrevet og jeg glæder mig til den næste bog. 
Til din orientering, så ser jeg nogle stykker i toget, som læser din bog. Og jeg har spurt om den ikke er god. Du skal se deres øjne, når de siger ja. Så jeg ved der er flere i vente på næste bog. :-)

.......................................................

Skrevet af Christina hansen den onsdag 27 maj 2015

Hej Pernille, er lige blevet færdig med at læse spillet om sirenen og har bare lige et lille sprøgsmål.... Hvornår kommer nummer 2.... Mvh Christina

-------------------------------------------

Skrevet af Gitte den fredag 29 maj 2015

Fantastisk bog. Og at læse slutningen er så nervepirrende da jeg jo ikke har nr 2 . Du skriver så nærværende så jeg lever sammen med personerne. Tak for en dejlig oplevelse

---------------------------------------------

Skrevet af Pernille Vørs den lørdag 13 jun. 2015

Toeren i Dominic trilogien er sendt til forlaget for ca. 1 måneds tid siden, Jeg venter spændt på at høre fra dem om de vil hjælpe med udgivelsen. Hvis de ikke vil det, skal jeg selv til at udgive den. Lige så snart jeg ved mere skal jeg nok holde jer alle opdateret både her og på Facebook, twitter samt instagram. Mange hilsner her fra Pernille

--------------------------------------------

Skrevet af Gitte den mandag 15 jun. 2015

fed bog.

-----------------------------------------

Skrevet af Trine den lørdag 27 jun. 2015

Jeg elsker den bog, og jeg glæder mig utrolig meget til at læse nummer 2. Jeg må nok indrømme, at jeg har læst nummer et mere end en gang, og jeg synes stadig den er god! :) 
Glæder mig til, at høre hvornår nummer 2 kommer ud! 

Mange hilsner 
Trine

--------------------------------------------------

Skrevet af Ingrid Mikkelsen - zalmov den lørdag 11 jul. 2015

Hej Pernille hvor er du dog en ond ond kvinde. Jeg er lige blevet færdig med din bog og har gået i 2 dage uden at kunne begynde på en ny. Den sidder og rumstere og tænker kun på fortsættelsen . Hvordan skal jeg kunne vente helt til november ? Har set en der har anmeldt bogen på Pluds bog som siger det er en efterligning af fifty shades og hun ikke gad læse den færdig. Sikke noget vrøvl. Næsten alle de erotiske bøger har lignende plots hvor din skiller sig ud. Ved egentlig ikke hvorfor. Når jeg har læst en hel aften har jeg været nød til at gå tilbage i bogen igen dagen efter for de følelser der er er så stærke at man bliver rundtosset. Håber at bind 2 ikke er afslutningen. Så stort tillykke herfra for en perfekt bog hilsen ingrid

-----------------------------------------------

Skrevet af maria bogensberger den mandag 31 aug. 2015 Super fin side du har lavet dejligt. Og så da lige en helt fantastisk bog du har skrevet dig der. Jeg har læst den mange gange nu :) og kan slet ikke vente med nr. 2 håber at det går super hurtigt med nr 3

---------------------------------------------------